A X-a Conferință Națională de Microbiologie și Epidemiologie

A X-a Conferință Națională de Microbiologie și Epidemiologie: 2-4 noiembrie 2017

Vă invităm la cea de-a X-a ediție a Conferinței Naționale de Microbiologie și Epidemiologie, care va fi organizată în perioada 2-4 noiembrie 2017 la București, Hotel Crowne Plaza și care va avea ca titlu: Microbiologia și Epidemiologia – în slujba sănătății publice.

Joi, 2 noiembrie 2017, evenimentul va debuta cu un curs pre-conferinţă cu teme actuale ale acestei perioade: infecțiile asociate asistenței medicale și aspecte particulare ale programului național de vaccinare din România.

De asemenea, în cadrul Conferinței Naționale de Microbiologie și Epidemiologie se va desfășura instructajul metodologic de specialitate pentru medicii din cadrul INSP și direcțiile de sănătate publică.

La conferință vor participa ca invitați speakeri internaționali și din România – din domeniile microbiologiei, epidemiologiei, bolilor infecțioase, pediatriei și medicinii de familie.

Printre temele care vor fi abordate în cadrul sesiunilor științifice ale Conferinţei se vor număra:

  • Diagnosticul, supravegherea și controlul infecţiilor asociate îngrijirilor medicale; căile de îmbunătățire a programelor și legislației din domeniu;
  • Bolile prevenibile prin vaccinare; evoluția situației din România;
  • Infecţiile respiratorii și digestive, actualități.